Kyndig og selvstændig murer til tjeneste!

Keith McFadden Murer er en nyere selvstændig murervirksomhed med 3 år på bagen. Jeg har været udlært i 5 år, og har således allerede stor erfaring indenfor faget.

Jeg kender til de nyeste teknikker og er helt opdateret i forhold til nyere udviklinger indenfor faget. Dette gælder materialekendskab samt forståelse for teknikker og nye tilgange til håndværket.

31 54 97 16 Skriv til os

Du er med hele vejen

Har du brug for professionel hjælp fra en murer til at realiserer dit drømmeprojekt, er du kommet til det rette sted. Jeg kan hjælpe med at renoverer dit gamle hus, bygge dit nye badeværelse, lægge nye og smarte fliser i badeværelse eller bryggers eller renoverer facaden på dit hus.

Uanset hvad opgave er, gør jeg mig umage hver gang. Når jeg udfører en opgave, sørger jeg for, at vi taler om dine behov og ønsker. På den måde kan du være sikker på, at det færdige resultat stemmer overens med dine forhåbninger. 

Hvor arbejder jeg?

Jeg holder til i Odense, men har glade og tilfredse kunder på hele Fyn. Bor du på Fyn, så er jeg din lokale murer. Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt, hvis du har brug for en erfaren murer. Keith McFadden Murer står parat til at leverer supergod service og kvalitetshåndværk.

Når du har brug for min hjælp, kan du være sikker på, at jeg løser opgaverne hurtigst muligt. Jeg er rutineret og effektiv i mit arbejde.

Vejledning og spørgsmål

Har du spørgsmål til en professionel og erfaren murer? Kontakt mig for vejledning og rådgivning. For mig er det vigtigt, at mine kunder er trygge ved de valg de træffer. Jeg kan derefter tilbyde dig et uforpligtende tilbud. 

Skriv en besked via kontaktformularen eller ring på 31 54 97 16

hCaptcha