Kvalitetshåndværk udføres af din lokale murer

Keith McFadden Murer tilbyder alle former for murerarbejde, og har kunder rundt omkring på hele Fyn. Hvis du har særlige forespørgsler på specifikke projekter eller ønsker at realiserer dit drømmeprojekt, og har brug for en erfaren murers ekspertise, så må du ikke tøve med at tage kontakt. Keith McFadden Murer står klar til at hjælpe dig i mål.

31 54 97 16 Skriv til os

Restaurering af gamle huse og bygninger

Keith McFadden Murer kan hjælpe med at restaurere gamle bygninger så de står skarpt og smukt igen. Jeg har øje for detaljen og du er med hele vejen, når jeg går igang med restaurering. Er det dit mål, at bevare bygningens oprindelige udtryk og stil, udfører jeg naturligvis arbejdet i overensstemmelse med tradition og den originale bygning.

Jeg har flere års erfaring, og har et godt materialekendskab, så du kan trygt overlade dine bygninger i mine kyndige hænder. Jeg leverer nemlig kun et resultat, som jeg selv kan være stolt over.

Flisearbejde

Jeg laver både indendørs og udendørs flisearbejde. Min erfaring giver mig en god fornemmelse for samspillet mellem overflader og materialer, og det er altid værd, at overveje rummets eller udendørsarealets størrelse når du skal vælge fliser.

Jeg står klar til at rådgive dig i forbindelse med valg af fliser, hvis du har brug for det.

Facaderenovering

Er din facade gammel og slidt, kan det give god mening at få lavet en facaderenovering.

Keith McFadden Murer kan få din facade til at se splinter ny og frisk ud. Facaden er det første man møder, og det kan være rart, at hus og hjem tager sig godt ud. 

Badeværelser

Skal du have nyt badeværelse? Som murer kan jeg hjælpe med det meste. Måske skal du have beklædt en væg med fliser eller klinker? Eller have muret en ny halvvæg op for at inddele rummet.

Keith McFadden Murer kan også hjælpe med at mure en ny bruseniche på dit badeværelse. Denne løsning er stilsikker og giver et luksuriøst resultat.

Få et godt tilbud!

Jeg har glade og tilfredse kunder over hele Fyn, og jeg ser frem til at høre fra dig.
Kontakt mig allerede i dag, for at få et uforpligtende tilbud.

Skriv en besked via kontaktformularen eller ring på 31 54 97 16

hCaptcha